Bedrijfscatering

Industrial Catering: Stel, u heeft behoefte aan tijdelijke catering op uw bedrijfsterrein. Geen probleem! In samenwerking met een aantal collega’s en gespecialiseerde bedrijven realiseert het Wapen van Nieuw Beijerland een ‘Industrial Catering” die klinkt als een klok. Met totale ontzorging van de opdrachtgever en totale verzorging voor de werknemers. Denk hierbij aan plaatsing en exploitatie van mobiele keuken- en kantine-units.

Kantine contract catering

Gevulde koeken, poedersoepjes en “vette” happen! Weg ermee! De moderne cateraar denkt meer aan saladebars, verse sappen, smoothies en gezonde voeding volgens de laatste trends. Maar zelfs zaken zoals afvalscheiding, milieubesparende aspecten en MVO zijn niet meer weg te denken bij deze vorm van catering. Ook de personele bezetting kan voor u worden ingevuld.

Schoolcatering

Onder de naam Food@Work zijn we sinds 2012 actief in twee bedrijfsrestaurants van Hogeschool Rotterdam. Studenten en medewerkers kunnen hier dagelijks een keuze maken uit een breed assortiment gezonde producten. Maar soms ook minder gezond, want af en toe “snacken” blijft natuurlijk best lekker.

Voor meer informatie:

logo

www.foodatwork-hr.nl of 06-29512130.