Café – Restaurant

Het Wapen van Nieuw Beijerland,

De Hoeksewaarders weten ons al meer dan 25 jaar te vinden. Lekker eten, goede bediening en makkelijk binnenlopen. Al is het maar voor een kop goede koffie.

Sinds 1990 gerund door de broers Jan en Sander van den Berg en natuurlijk de echtgenotes Monica en Ina, het Wapen van Nieuw Beijerland is een begrip in de Hoekse Waard en daarbuiten. Al meer dan 25 jaar ontvangen wij dagelijks gasten in ons restaurant. Zij vragen wel eens welke stijl wij koken. Geen gemakkelijke vraag! Dat wij kwaliteit bieden en met verse producten werken is vanzelfsprekend, als je uit eten gaat mag je dit als gast zeker verwachten. Maar we kijken ook goed naar onze doelgroep: Wat willen zij vinden in het Wapen?

Uitgangspunt voor ons is dat onze gasten makkelijk binnen kunnen lopen om gewoon lekker te eten. Gezellig en niet te ingewikkeld. Onze keukenbrigade maakt graag gebruik van streekproducten, maar kijkt ook naar trends en “nieuwigheidjes”. Niet uitsluitend en altijd als “aanvulling op”. Deze vorm van koken maakt het Wapen van Nieuw Beijerland aantrekkelijk voor een breed publiek. Drie keer per jaar passen wij onze menukaart aan. Nieuwe smaken, nieuwe uitdagingen. Leuk voor onze gasten maar zeker ook voor

 

Reserveer nu !
Of neem contact op via ☎ 0186 692 998

U kunt binnenkort ook reserveren via de website op ons reserveringssysteem