Over ons

Sinds 1990 gerund door de broers Jan en Sander van den Berg en natuurlijk de echtgenotes Monica en Ina, is het Wapen van Nieuw-Beijerland een begrip in de Hoekse Waard en daarbuiten. Al meer dan 25 jaar ontvangen wij dagelijks gasten in ons bedrijf. Om van café-restaurant een compleet horecabedrijf te maken, zijn we in 1995 gestart met twee hotelkamers. Best spannend natuurlijk, wie wil er in Nieuw-Beijerland komen slapen? Maar vanaf het begin is de bezetting van deze kamers goed geweest, zo goed zelfs dat wij vaak gasten moesten teleurstellen.

En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na de aankoop van het naastgelegen pand, was de invulling van de bovenverdieping geen vraag meer …. KAMERS!

Door de jaren heen hebben wij gasten van diverse pluimage mogen begroeten in ons hotel. Vooral zakelijke gasten maar ook gasten die de mooie Hoekse Waard kwamen verkennen. Of gasten die na een lekker diner niet gelijk meteen naar huis wilden gaan. “Nou, dan blijf je toch gewoon slapen”. Om ‘s morgens, na het ontbijt, weer fris aan een nieuwe dag te beginnen.

Oud