image

Jan van den Berg

In het Wapenteam sinds 1990.

Jan is ’s morgens vroeg in ’t Wapen om het ontbijt te verzorgen voor de hotelgasten. Daarna ruimt hij de kamers op en kijkt wat er verder nog te doen is in de zaak of de keuken. Zijn sterke punt is het contact maken en onderhouden met gasten en relaties. In 26 jaar heeft ’t Wapen zich bewezen als een gezellig en stabiel hotel/restaurant aldus Jan. Samen met onze medewerkers hebben wij één doel, namelijk onze gasten een leuke avond bieden met lekker eten.

image

Sander van den Berg

In het Wapenteam sinds 1990.

Sander is hoofdzakelijk werkzaam bij Food@Work. Food@Work is gespecialiseerd in bedrijfs- en schoolcatering met een persoonlijke benadering, gezonde, zelf bereide gerechten en een flexibele bedrijfsformule zodat we voor iedere opdrachtgever een optimale dienstverlening kunnen invullen. ’t Wapen bied jou een gezellige avond met heerlijk eten en een persoonlijke en gastvrije bediening. Onze vriendelijke prijsstelling maakt ’t Wapen tot een adres waar je lekker en betaalbaar kunt gaan eten. Check ons op IENS

477dadac4a8c05a4819796a20709051f

Monica van den Berg

In het Wapenteam sinds 1990.

Monica is vooral te vinden op kantoor en doet daar de boekhouding en administratie of op locatie voor de catering. Zij zou ’t Wapen zeker aanbevelen, omdat er een goed, jong team is in zowel de keuken als in de bediening. Zij zijn zeer gemotiveerd bezig om de gasten het naar hun zin te maken.

image

Ina van den Berg

In het Wapenteam sinds 1990.

Ina kennen we allemaal als gastvrouw in het restaurant, maar soms is ze ook in de keuken te vinden. Ze is het manusje van alles. In een gezellige sfeer genieten van een heerlijk diner is volgens Ina de reden om voor ’t Wapen te kiezen.